Compleet overweldigd kijkt ze me aan: ik weet gewoon niet eens waar ik moet beginnen, zegt ze.. En ik snap het. Als je ooit in dezelfde situatie hebt gezeten, dan snap je het meteen.

Maar nu weet ik het wel. Dat is het mooie en mijn kracht, zeker als het gaat om scheiding in/na scheidingssituaties. Ik combineer mijn professionele opleiding (bij de door de ICF gerenommeerde opleiding CoachU) MET de ervaring die heb opgedaan na mijn eigen scheiding. Tel daar de 100-en Coachees bij op, die ik inmiddels onder mij n vleugels heb gehad en dan snap je dat ik al wel het een en ander aan levenspaden en routes voorbij heb zien komen.

En dan nog; ik kan het niet voor je doen. Jij moet het doen. Dat kan niet anders. Jij bent jij. En dit is jouw leven. Maar, hoe fijn is het als je dan de hand vast kunt pakken van een professional, die onpartijdig, zonder oordeel, zonder goedbedoeld advies je wel de juiste vragen gaat stellen, zodat JIJ voor ogen krijgt wat belangrijk is voor jou. Zodat jij meer rust krijgt, omdat je de wirwar in je hoofd ontrafelt. En 1 voor 1, stap voor stap, de belangrijke elementen van je leven weer opnieuw ontdekt en richting geeft. Daar ben ik op uit; jou in je kracht zetten. Zodat jij de beste versie van jezelf kunt zijn. En je best leven creëert. Gebaseerd op wie jij nu bent (geworden).

Ik mag prachtig werk verrichten. Ik voel me oprecht bevoorrecht om (tijdelijk) aan je zijde te mogen lopen. Maar jij moet het doen. En dat begint met het maken van een keuze. Ik snap wat er is gebeurd. Ik zie het. Ik erken het. Ik erken mijn aandeel. En nu is het tijd om verder te gaan. En dan kom je bij mij. Ik hoor je graag.

Wil je verder sparren over veranderingen in jouw leven, schroom dan niet me even aan te tikken via Anouk@Go-Focus.com. I’m only an email away.

Anouk