We zitten met z’n allen in één grote mind challenge. De mindset van mensen gaat bepalen hoe ze door deze periode van het Coronavirus heen komen én hoe ze hieruit tevoorschijn komen. Mensen die aan het vechten zijn en ageren tegen alles wat er aan de hand is, zullen het heel moeilijk krijgen.

 

Begrijp me niet verkeerd, het is verschrikkelijk wat veel mensen -en ook bedrijven- overkomt, maar je kunt niets anders de situatie accepteren. Niet kijken naar wat je allemaal niet kunt, maar kijken wat je wél kunt blijven doen. Wanneer je die omschakeling kunt maken, ziet alles er anders uit. Wat kun je, zowel privé als zakelijk, nú wel blijven doen? En wat kun je ondernemen zodat je straks –als dit alles achter de rug is- klaar bent om verder te gaan?

 Waar mijn klanten mij nu voor inhuren is niet anders dan voordat Corona onze wereld ging beheersen. Mensen die ervoor kozen om met mij te gaan in een eerder stadium, vervolgen gewoon het traject. Sterker nog, er melden zich veel nieuwe mensen aan voor coaching. Onlangs nog iemand die gelijk een jaartraject met mij is aangegaan. Ze was vastbesloten meteen aantal persoonlijke uitdagingen aan te gaan. Deze tijd blijkt voor velen juist dé uitgelezen periode om met zichzelf aan de slag te gaan.

 De huidige opties die ik bied voor coaching zijn eigenlijk niet anders dan normaal. Online of 1-op-1 sessies. Het enige verschil is nu dat de 1-op-1 sessies in de buitenlucht en wandelend plaatsvinden. Bij het wandelen houd ik natuurlijk de huidige situatie in ogenschouw, dus er is gepaste afstand. We spreken af in Amsterdam, bij de Bosbaan, een rondje is precies vijf kilometer en dus precies een sessie van een uur. Een mooie bijkomstigheid is het prachtige lenteweer én het feit dat wandelen en frisse lucht natuurlijk sowieso een positief effect heeft op ieders welzijn. Voor degene die niet de tijd of ruimte heeft om te wandelen, zijn online sessies de oplossing.  

 Heb jij behoefte aan begeleiding zodat jij de touwtjes privé en/of zakelijk weer in handen krijgt? Ik bied je graag de helpende hand. Kijk op mijn site voor de vele mogelijkheden in coaching en voor mijn contactgegevens: https://go-focus.com/werk-met-mij/

Zorg goed voor jezelf én blijf gezond!

 Anouk