Waarvoor mijn klanten mij als coach inhuren, is niet anders dan voor het Coronatijdperk. Ook zijn de huidige opties die ik bied voor coaching niet anders dan normaal. Online óf 1-op-1 sessies. Het enige dat anders is, is de gepaste afstand. Mijn workshops, die ik geef aan particulieren, professionals en aan de zakelijke markt, vinden door Corona nu wél allemaal online plaats.

 Mijn workshops geef ik met behulp van The Coaching Game, een krachtig middel dat duidelijke en kwalitatieve communicatie tussen mensen stimuleert aan de hand van fotokaarten. Dit succesvolle spel is in 2007 gelanceerd in Israël en verovert langzaam de rest van de wereld. Ik ben er dan trots op de eerste ‘Certified Trainer and Distributor’ voor Nederland te zijn.

 Onlangs gaf ik online een tweetal workshops waarbij ik ondernemers de visie voor hun business liet neerzetten én een workshop waarbij ik iemand die te maken heeft met een break-up, leerde haar leven opnieuw vorm te gegeven. Ik startte met een set van 65 intrigerende foto’s, die gekoppeld zijn aan bewust gekozen woorden en teksten. Ze hebben als doel de hersenen out of the box te laten denken. Tegelijkertijd wordt de link gelegd met zelf gekozen onderwerpen of vraagstukken. Zo ontstaan nieuwe gezichtspunten en nieuwe standpunten. Die leiden vervolgens tot andere acties.

 Bewust is gekozen voor een spelvorm -waarbij het niet gaat om winnen of verliezen- omdat mensen eerder open en eerlijk durven zijn. Daardoor durven ze ook meer risico’s te nemen. Tijdens het spel worden mensen ‘gedwongen’ uit te leggen wat er in hun hoofd speelt. Het maakt dat ze gestroomlijnder gaan nadenken over wat ze willen. We eindigen met het maken van een moodboard waarbij deelnemers aan de slag gaan met tijdschriften en een leeg canvas.

 Aan het eind van de workshop zijn ze in het bezit van een anker; is er een concreet beeld in de vorm van dat zelfgemaakte moodboard. Wanneer je duidelijk weet waar je naar toe wilt, dan wordt het krachtig. Dan geef je een heel heldere boodschap mee aan het Universum over wat jíj wilt. Vanaf dat moment ga je alles wat op je pad komt herkennen. Het maakt dat je telkens duidelijk en bewust de afweging kunt maken of dat wat je tegenkomt je dichter bij je doel brengt of niet. Het helpt je bij de keuzes maken die goed zijn voor jou.

 

www.Reinventyourlife.com