Veel mensen kennen mij inmiddels als expert op het gebied van mensen op weg helpen tijdens en na een scheiding. Als coach van Go-Focus en als ontwikkelaar van het online coaching programma REinvent Your Life, heb ik al heel wat mensen kunnen helpen in een emotionele periode van hun leven. Wat minder mensen weten, is dat ik al jaren als life en business coach ook ondernemers help zichzelf beter op de kaart te zetten.

 Zo coach ik op dit moment Amina. Een prachtige, krachtige dame die een succesvol bedrijf heeft opgezet samen met haar partner. Amina is ook van het samenwerken. En dat doet ze sinds enige tijd met een aantal scholen. Die heeft ze aan elkaar verbonden en op die wijze is er een prachtige samenwerking ontstaan tussen hen en haar bedrijf waar ze kinderen zowel fulltime opvangt als na schooltijd. Amina vertelde ze dat ze door haar manier van communiceren niet altijd goed uit de verf kwam. Ze merkte dat er vaak weerstand ontstond tijdens een gesprek, maar ze kon haar vinger niet leggen op de oorzaak. En ze wilde beter leren pitchen.

 We kwamen er tijdens onze sessie achter dat haar culturele achtergrond, haar extra gedreven maakt om te slagen. Ze ontdekte ook dat haar bewijsdrang sterk is en dat ze daardoor alles wat ze communiceert extra kracht bijzet. En dat dat voor de andere partij best confronterend kan zijn… Inmiddels zijn we tien sessies verder en is er veel veranderd. Amina kan zich veel beter verplaatsen in de persoon tegenover zich. Ze heeft geleerd om niet alleen haar doel voor ogen te houden, maar ook te kijken naar wat de andere persoon nodig heeft. En… hoe creëren we een match? Inmiddels floreert de samenwerking!

 Hoe verkrijg je dit soort inzichten? Door deze 1-op-1 gesprekken waarbij jij het onderwerp bepaalt. Ik deel met jou wat ik zie. Ik herken patronen. Die geef ik je terug, samen met de tools die jou verder kunnen helpen. En Amina? Die is blij en heeft besloten nog voor een aantal sessies bij te tekenen. Waarom? Omdat ze nog wel wat andere zaken wil uitzoeken, samen met mij. Een mooier compliment kan ik niet krijgen.

https://reinventyourlife.nl/plan-een-afspraak